úterý 1. března 2016

Vzpomínání

Potkaly se tři spolužačky a jak to tak bývá, vzpomínaly na časy, kdy největší jejich starostí bylo do krve se hádat o to jestli je hezčí Jean- Claude Van Damme nebo Patrick Swayze :) Po všem tom vzpomínání začaly řešit "jak ten čas letí". (Rozuměj, jak jsou staré.) A na kom jiném je nejvíc vidět jak čas běží, přímo letí tryskovou rychlostí, než na našich ratolestech, že? žena č.1: "Nedávno se Klárka narodila a už chodí na střední školu." žena č.2: "Je to jako včera co se Davídek narodil a už končí základku." žena č.3 (tedy já): "Jó, je to jako včera co se Hejkálek narodil a už je v důchodu." (Že já vždycky musím všechny přetrumfnout.) :D

12 komentářů:

  1. Ahoj Ayo,
    někdy mám přesně ten pocit...že triumfuju! Jaká jsou nejhorší místa, kam se může matka se svým dítětem dostat? Psychiatrie, psychiatrická léčebna, onkologie? Hmmm - mám je za sebou. Ale důchod pro své dítě - zní taky dost strašně! Pěkně to s námi ten život mává! Jak říká Rambo: Nikdo nerozdává tak tvrdé rány jako život, srazí tě na kolena a nechá tě klečet!!! Co s tím uděláme, je jen na nás! Nikdo jiný než my sami nás z těch kolen nezvedne. Přeju TI mnoho sil, aby ses ještě mnohokrát dokázala znovu postavit na nohy!
    Ilona

    OdpovědětVymazat
  2. Ilonko děkuji, on zas ten důchod není tak hrozný i když to tak může vypadat. Dalo nám to svobodu a doufáme že třeba jednou... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Holt každý má něco! :oD Optimismu není nikdy dost.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Nice Blog, thank you so much for sharing this blog with us. Visit for
    Top 5 Web Development Company in India

    OdpovědětVymazat

  6. Nice information.. Thanks for sharing this blog. see my website also
    .. VIEW MORE:- Website Design Company in Delhi


    OdpovědětVymazat
  7. Tha sinn an dòchas gum bi artaigilean inntinneach agus inntinneach agad san àm ri teachd. Thig spòrs agus toileachas thugaibh.

    Giảo cổ lam hòa bình

    hat methi

    hạt methi

    hạt methi ấn độ

    OdpovědětVymazat
  8. سباك بالمدينة المنورة
    يعد سباك بالمدينة المنورة من العمال الذي لا يستغنى العملاء عن تواجده في حياتهم، فالكثير من العمال تتعرض بيوتهم لبعض المشكلات التي تحتاج إلى سباك بالمدينة المنورة الذي يعمل على كشف تسربات المياه بالمدينة المنورة ومعالجتها بأفضل وأحدث الطرق ودون أن يكون بالكسر أو التخريب، كما أنه يقوم بتركيب وتمديد شبكات المياه ومواسير الصرف الصحي وتركيب خزانات بالمدينة المنورة.
    يساعدكم سباك بالمدينة المنورة في تصليح جميع المحابس والحنفيات كما يكون بإمكانه تركيب البلاط والسيراميك والبورسلين، فهو فني سباك بالمدينة المنورة الذي يتميزز عن غيره من العمال الذين يعملون في نفس المجال، فهو يحرص على استخدام أحدث الأدوات والمعدات التي تجعل الأعمال الذي يقوم بتنفيذها بسيطة ومتميزة.

    OdpovědětVymazat
  9. Thank you so much for sharing this information with us. Visit The Corporate Website for Promotional Products and Corporate Diwali Gift.
    Promotional Products

    OdpovědětVymazat