čtvrtek 18. února 2016

Štěknov. Again

Pěkný den všem, poslední příspěvek v roce 2014? To byla dlouhá pauza. Všichni mí čtenáři (všichni tři), mě v poslední době "bombardovali" maily a ptali se jak se daří Hejkálkovi. A já jsem jim za tu projevenou starost opravdu vděčná. Jelikož v poslední době trpím nespavostí, využívám čas vzpomínáním na léta minulá. Jenže tak nějak s hrůzou zjišťuji, že si na některé věci už nepamatuji a tak jsem si řekla, že by možná nebylo úplně od věci začít znovu psát blog než zabudnu i to jak se jmenuju. A taky jsem samu sebe naštvala, že jsem vymazala starý blog. Chápu důvod, který mě k tomu vedl, že jsem po letech naprostého zoufalství neměla sílu a hlavně ani chuť číst ty stavy, kterými jsme prošli. Jenže jsem si tím zároveň vymazala kus vzpomínek na tehdy dvouletou Tyranku a malinkého Hodňouska a Herečku. Tak se pokusím o restart. (Doufám, že další příspěvek nebude za dva roky)

6 komentářů:

  1. Milá Ayo,
    moc ráda jsem k vám na blog chodila, a držela celé rodině palce, jste silná ženská. Přeju Vám, ať máte opět spaní srovnané (vím o čem mluvím, občas mi to bez léků nejde).Kdo nespí, nemůže zažívat radost ze života. Ať máte kde čerpat a nabírat sil, A budu se těšit, že se opět ozvete, jak žijete a co děti...
    Anička

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji Aničko za milá slova. Vynasnažím se :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ráda vidím, že jsi zpět. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. I já jsem sem ráda chodila...určitě nejsme jen tři čtenáři :)

    OdpovědětVymazat
  5. Huráááá:) Vítejte zpět a předem díky.

    OdpovědětVymazat
  6. Po hodne dlouhe dobe ani nevim proc a jak mi na mysli vytanul Vas blog a tak si rikam, co je u nich asi noveho....a google mi pomohl a udelal radost:) diky ze jste zpet:)

    OdpovědětVymazat